Нападения се случват често, хората отказват да изпълняват разпорежданията ни,

...
Нападения се случват често, хората отказват да изпълняват разпорежданията ни,
Коментари Харесай

Нападнатият полицай в Дупница: Унижават ни

„ Нападения се случват постоянно, хората отхвърлят да извършват разпорежданията ни, пробват се да се саморазправят с нас, унижават ни “, сподели младши автоконтрольор Ивайло Миладинов, който бе атакуван от 40-годишен в Дупница, и добави, че все пак той ще продължи да извършва служебните си отговорности както до момента, съобщи " Дарик ".

Полицаите са правили конвой на зрелостници, когато открили лек пътен случай на кръстовището на улиците " Отовица " и " Ивайло ". Участниците в пътното произшествие били зрелостници, а индивидът, нападнал Миладинов, се оказал татко на отговорния участник в случая. Той пристигнал, най-вероятно извикан от сина си, изясни Миладинов.

След като 40-годишният мъж в началото влезнал в спречкване с другия участник в случая, насочил експанзията си към служителя на реда, стигнало се до физическа разпра. Мъжът е извил дясната ръка на служителя на реда и скъсал част от униформата му. На показалия експанзия родител са поставени белезници и е закаран в районното ръководство в Дупница. Той не е проверяван за алкохол, защото не е участник в случая, двете момчета са тествани, пробите са негативни.

Ивайло Миладинов е безапелационен, че служителите на реда по никакъв метод не са провокирали дупничанина.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР