Нападението в Барселона отключи ново цунами от ислямистки терор. Джихадисти

...
Нападението в Барселона отключи ново цунами от ислямистки терор. Джихадисти
Коментари Харесай

Лъжат. Страх ги е. При това много

Нападението в Барселона отключи ново цунами от ислямистки гнет. Джихадисти от цяла Европа се хвърлиха още веднъж да колят, газят, мачкат, мушкат, ръгат клети европейци. Въобще – да показват своите най-светли интеграционни усеща към прелюбезните си домакини.

И желанието си да наложат шериат, посредством джихад на територията на континента, който те назовават Аврупа. Да наложат метода си на живот и племенните си обичаи. Като да вземем за пример – правото на мъжа да убие жена си, в случай че е нещо нервозен, традицията изнасилена жена да бъде убивана с камъни, рязането на глави с меч на площада по разнообразни мотиви – от пушене на цигара, до каквото там им скимне.

Тези „ обичаи “ са ежедневие и през днешния ден в най-мракобесната и ретроградна сатрапия на земното кълбо – Саудитска арабия. Това е и страната, която налива милиарди долари в ислямисткото настъпление и джихадисткия интернационал. И това го знае всяко хлапе. Без европейските подправени „ либерали “.

Които не престават с глупотевините и извънредно несъответствуващото си държание. Продължават да борят терора с мечета, цветчета и ръкопляскания. В Швеция да вземем за пример имат новаторското начинание да борят джихадизма с прегръдка. Сериозно. Обещават прегръдка на всеки разкаял се джихадист. Умилително неуместно. Настояват за още, за повече, още повече, доста повече „ клети бежанци “. Като последният касапин във Финландия, който кла на воля хора по улиците. Осемнадесет годишен мароканец, емигрант, претендент за леговище и статут. Явно тук прегръдката не е сработила по упования метод.

И новата вълна джихадисти-касапи предстоящо е от лица с генезис или корени в територии, през днешния ден залети от ислямистката вълна. Няма изключения от това предписание. Или са неинтегрирани потомци на стопански мигранти от някогашни колонии, или са новият импорт „ клети майки с деца “. И са с огромни и остри ножове.

Прочее, Барселона и Испания не са определени инцидентно. Испания е страната с максимален принос за спасяването на днешна Европа от исляма и шериата. Заедно с нас, впрочем. Осем века продължава арабската ислямска окупация и испанската християнска опозиция.

Името Изабела Кастилска още разтреперва всяка джихадистка брада и изпотява всеки, който мечтае за Ал Андалус. Така арабите назовават Испания, в свободен превод – Земята на неверниците, на варварите.

Именно кралица Изабела Кастилска приключва испанската Реконкиста, като завладява и унищожава и последния арабски бастион – Гранада на 2-ри януари 1492-ра година. Достатъчно е да се видят крепостта Алхамбра и кръста над нея, както и популярната катедрала „ Мескита де Кордоба “. Сещате се за какво се назовава „ мескита “, нали? Най-голямата катедрала в Испания и втора в Европа е катедралата в Севиля, в днешната южна провинция Андалусия, където са и Гранада и Кордоба. Могъщата и през днешния ден звънарна кула с десетки камбани в предишното е била голямо минаре, най-високото в Европа.

Испанската Реконкиста е епична и героична борба против арабския завоевател. Резултатите от нея са впечатляващи. Това е и повода идеолозите на джихадисткото настъпление в Рияд и фанатичните им почитатели, легендирани и маскирани като „ клети бежанци “, по този начин обезверено и озлобено да се стремят да си върнат Испания в рамките на „ халифата “, да възстановят „ Ал Андалус “. Известно е, че в днешна Испания свободно работят десетки джамии, месчити, НПО-та и впрочем убежища и укрепления на петата джихадистка колона.

Това проспаха европейските псевдо-либерали и от „ ляво “ и от „ дясно “. Всъщност, дали се дефинират като леви, или като десни, няма никакво значение, тъй като и едните и другите водят идентична безотговорна, пагубна, предателска политика. От десетилетия. И едните и другите повторят като зомбирани едни и същи „ политически правилни “ клишета, едни и същи празни и кухи глупотевини.

„ Политически правилно говорене “ е подправен термин, фиктивен, с цел да прикрива неистина, лицемерие, двуличие и двоен стандарт. Новговор. Отличен термин от „ 1984 “ на Оруел. За тях е фиктивен.

Още от времето на първите стопански имигранти. Още тогава европейските „ либерали “ заложиха бомбите, които през днешния ден гърмят из цяла Европа. Още тогава минираха „ интеграцията “ с безумното поощряване на „ културните разлики “, разбирайте гореспоменатите безчовечен обичаи, присъщи за най-ретроградните салафитски и уахабитски форми на сунитския ислям.

Това единствено по себе си е височайша нелепост – няма по какъв начин да правиш „ интеграция “, посредством поощряване на разлики. Това опонира на всяка здрава логичност. Интеграция, посредством дезинтергация.

Шизофренията на „ политически правилните “ потребни идиоти. Още тогава трябваше да бъде декларирано общително, само че твърдо на всеки претендент за интеграция следното простичко нещо:

„ Ако искаш да се интегрираш в Европа, ще правиш като европейците, ще се обличаш като европейците, ще ядеш и пиеш, каквото ядат и пият европейците, ще си кръщаваш децата с европейски имена. Забравяш незабавно за бурки, халали, шериати, джихади, уговорени бракове сред осемдесет годишен сатир и три годишно момиче и впрочем анадолски обичаи. Ако са ти доста скъпи и не можеш без тях – ето къде е Саудитска арабия, свободен си да се развиваш там на воля. “ И точка по въпроса. Това е интеграция. Това е регистриране.

Политически правилните потребни идиоти през днешния ден са в капан. Те са построили задачите си политически фамилии, политически кариери на тази неистина, на този предупреден неуспех. Не единствено към този момент не могат да поправят стореното, те към този момент изпускат обстановката от надзор. От една страна гетата, които сътвориха сами, насърчавайки културните разлики и религиозните обичаи, които от ден на ден се трансформират в затворени и самоуправляващи се ислямистки анклави, където в действие е шериата, а не законодателството на локалната страна.

Тези анклави и стотиците ислямистки гнезда там, цялостни с радикални салафитски проповедници, изпратени от Саудитска арабия, се трансформират в инкубатори на генерации войни на джихада. От друга страна – те са несъмнено леговище на бойците на Ислямска страна, които се укриват там след усилена активност по рязане на глави в Сирия и Ирак. И парадоксът е, че в гетата в Западна Европа главорезите на Ислямска страна са доста по-защитени, в сравнение с в Сирия и Ирак, където я американска, я съветска ракета, я Хизбула или бойците на иранския Корпус на стражите на Ислямската гражданска война могат всеки миг да ги изпратят непосредствено на опашката за девици.

Благодарете на „ политически правилните “ потребни идиоти. Тяхната политика явно е провалена и този неуспех е доста забележим. И недоволството в обществата пораства. Иде време да се заплаща сметката за този колосален неуспех и за изгубените десетилетия. Затова потребните идиоти търсят оправдания, търсят отговорни, търсят врагове.

Страх ги е. Много ги е боязън. Страх ги е от брадатите джихадисти, боязън ги е от неуспеха им, боязън ги е от личните им жители. Затова, когато се подредят след следващата джихадистка кървава вакханалия на следващия площад, с цел да кажат, че не ги е боязън, гласчетата им треперят.

Защото ги е боязън. Лъжат. Неубедително. Гузни са.

*полезни идиоти – определение, приписвано на Ленин, който го е употребявал за наивни поддръжници на Съветския съюз и болшевизма от Западна Европа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР