Нападението с нож в австралийския град Мелбърн, при което загина

...
Нападението с нож в австралийския град Мелбърн, при което загина
Коментари Харесай

Нападението с нож в Мелбърн вероятно е свързано с тероризъм

Нападението с нож в австралийския град Мелбърн, при което почина един човек и двама бяха ранени, евентуално е обвързвано с тероризъм, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс, цитирайки локалната полиция. Нападението беше осъществено в центъра на Мелбърн по време на час пик и докара до затваряне на улици за към час.


Според полицията мъжът излязъл от транспортното средство, което по-късно се запалило. Той нападнал служители на реда с нож и бил прострелян, и по-късно умрял в болничното заведение. Една от жертвите също е починала, а двама други са в болница. Колата е била натоварена с газови бутилки.

  Един човек умря след нахлуване с нож в Мелбърн Един човек умря след нахлуване с нож в Мелбърн
Един човек умря след нахлуване с нож в австралийския град Мелбърн, оповестява телевизия Ей Би Си. По-рано бе обявено за трима ранени. Инцидентът стан...

Заподозреният, родом от Сомалия, е прочут на полицията и казусът се преглежда като тероризъм, заяви Греъм Аштън, основен комисар на полицията в щата Виктория. " Не считаме, че към момента има опасност, само че сигурно го преглеждаме като терористичен случай ", акцентира той.
Предполагаемият нарушител е емигрирал в Австралия от Сомалия през 90-те години на предишния век. При нападението той е крещял " Аллах акбар ", оповестява ТАСС. Мерките за сигурност в региона на Мелбърн са засилени.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР