Нападението е било срещу летище Северний в Ивановска област Федералната

...
Нападението е било срещу летище Северний в Ивановска област Федералната
Коментари Харесай

Москва разследва атака на дронове срещу свое военно летище

Нападението е било против летище " Северний " в Ивановска област
Федералната работа за сигурност (ФСС) и министерството на вътрешните работи на Русия проверяват нахлуване против военното летище " Северний " в централната съветска Ивановска област, съобщи оповестява Българска телеграфна агенция.

" Федералната работа за сигурност и министерството на вътрешните работи на Руската федерация пресякоха опит за осъществяване на диверсионно-терористичен акт, плануван от основното ръководство за разузнаване на министерството на защитата на Украйна на военното летище " Северний " в Ивановска област с потребление на дронове с експлозиви ", се споделя в изявление на центъра за връзки с обществеността на ФСС.

Според ФСС е трябвало да бъдат атакувани самолети за радиолокационно разкриване " Бериев А-50 ". Не се оповестяват повече детайлности. 

Вчера съветникът на ръководителя на окупирания от Русия полуостров Олег Крючков употребява " Телеграм ", с цел да разгласи, че силите за противовъздушна защита на Кримския полуостров са свалили две балистични ракети в небето над Крим. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР