Нападение в магазин за хранителни стоки в столичния квартал Суходол.

...
Нападение в магазин за хранителни стоки в столичния квартал Суходол.
Коментари Харесай

Полицай се вбеси, че не му е върнато ресто от една стотинка, тръгна да бие касиерката

 Нападение в магазин за хранителни артикули в столичния квартал " Суходол ". Клиент се нахвърли върху касиерка и я удари през лицето поради ресто от една стотинка, описват от Нова телевизия. Според медията нападателят е служител на реда.  

Елена била на промяна в магазина, когато дружно влезнали служителят на реда от Специализираните полицейски сили и брачната половинка му. " Не им хареса стоката - сухата квас, която купиха. Започнаха да хвърлят по магазина, вместо да я върнат ", описа пред камерите касиерката Елена Ненкова.  

Свидетел станала друга клиентка. " В един миг прелетяха някакви две пакетчета, паднаха от тавана и ние се чудихме какво беше. А те явно са хвърлили квас ", добави Йорданка Васкова.  

" Той стартира да ме наскърбява с най-обидните думи. Не ми е прелестно да кажа, с доста неприятни думи. Ама с доста, просто унизителни ", уточни Елена.  По описа на продавачката напрежението ескалирало на касата, когато Елена почнала да маркира покупките на служителя на реда.  

" Стана проблем за една стотинка. Че една стотинка не им била върнала касиерката. Тя им върна стотинката, само че им сподели, че даже не заслужават и рестото, което трябваше да получат от 3 и нещо ", сподели още Йорданка.  

" В това време той потегли към мен да ме бие. Аз задържах ръката му. Той обаче искаше да ме удари и с другата. Опитах да натисна СОТ и той ме удари. Втори път не можах да го удържа и избяга с жена си ", изясни Елена.  

След минути на място пристигнали екипи на полицията и Спешна помощ. " Дойде кола за спешна помощ, ревизираха ми всичко, имах зашеметяване на главата малко. Качих кръвно от терзание и оскърбление ", описа Елена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР