Нападателят Юли Ненов бе избран за най-добър играч на 15-ия

...
Нападателят Юли Ненов бе избран за най-добър играч на 15-ия
Коментари Харесай

Звезда на Ботев се закани на Левски: Ще им е бая трудно, ще гледаме да ги бием

Нападателят Юли Ненов бе определен за най-хубав състезател на 15-ия кръг на Първа лига за представянето му в домакинската победа с 1:0 над Дунав. Той получи с 5 гласа. Мауридес (ЦСКА-София) събра 4 гласа, Кирил Десподов (ЦСКА-София) и Жоржиньо (Черно море) имат по 3, Валери Домовчийски (Ботев Вр) е с 2 гласа, Джоди Лукоки - 1.

“В Ботев (Враца) се усещам съвършено. Мачът с Дунав бе по-специален за мен. Имах дребни терзания, тъй като като откривахме стадиона в Русе, паднахме 2:3 от Локомотив (Пловдив). Беше ме боязън да не се повтори откриването със загуба, само че добре че бихме. Мачът беше тежък, само че мина доста хубаво за нас. Имаше напрежение да не развалим празника на хората. Не е хубаво да се върнем със загуба във Враца. От друга страна неповторимо е да те поддържат 6-7 хиляди на стадиона. Да знаеш, че са зад теб”, сподели Ненов, който се закани на идващия съперник на врачани - Левски.

“Ще им е доста мъчно. Надявам се да не си го изкарат тъкмо против нас. Даже ще гледаме ние да ги бием. Имаме сили за първата шестица. В съблекалнята си приказваме, че не е като цел, само че желаеме да играем в първата шестица. Разликата е единствено 3 точки”, добави Ненов.

фотоси: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР