Нападателят Валери Божинов ще бъде днес около 17 часа на

...
Нападателят Валери Божинов ще бъде днес около 17 часа на
Коментари Харесай

Божинов отива на Герена - Наско Сираков не го иска

Нападателят Валери Божинов ще бъде през днешния ден към 17 часа на стадион " Георги Аспарухов ", с цел да организира диалог с треньора на Левски Георги Тодоров, написа БЛИЦ. Опитният футболист най-вероятно още на следващия ден ще тренира със " сините ".

Божинов стана свободен сътрудник, откакто договорът му с италианския Пескара изтече. Бившият национал няколко пъти разгласи, че е подготвен да носи екипа на Левски без възнаграждение.

Проблем за привличането на Валери в Левски може да се окаже притежателят Наско Сираков. Легендарният голмайстор не приема с ненаситност идването му, а наставникът Тодоров го убеждава, че опитът и човешките качества на Божинов ще бъдат потребни за съблекалнята. В същото време обаче почитателите желаят Божинов да е в Левски и го обичат. Валери няколко пъти прави дарения за клуба, а в днешните сложни за " сините " времена е голям жест да играеш без пари. На " Герена " не не помнят, че точно Божинов вкара един от значимите голове - в плейофния мач за Лига Европа против Етър през май предходната година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР