Нападателят Валери Божинов отново ще облече екипа на „Ботев“ /Враца/.

...
Нападателят Валери Божинов отново ще облече екипа на „Ботев“ /Враца/.
Коментари Харесай

Валери Божинов се договори с Ботев /Враца/

Нападателят Валери Божинов още веднъж ще облече екипа на „ Ботев “ /Враца/. 33-годишният голаджия е постигнал единодушие с кмета на града и президент на клуба Калин Каменов, заяви „ Тема спорт “.
Божигол игра при врачани и през предишния сезон, като направи някои доста мощни мачове, които му донесоха трансфер в „ Левски “ през зимата. След края на сезона обаче Валери се оказа непотребен на “Герена” и бе освободен от клуба. В момента футболистът се възвръща от травма. Очаква се той да изгледа днешния дуел против „ Витоша “ /Бистрица/.
„ Валери Божинов е с тима сега. Очакваме го да се оправи от травмата си. След това ще се причисли публично. Още не сме подписали контракт, само че сме се разбрали. имаме спогодба с него първо да се възвърне физически. Принципно имаме единодушието му, тъй че няма драми. Кога тъкмо ще е подготвен за игра, още не можем да кажем. Лечението период няма”, съобщи Каменов.
„ Търсим още играчи. Знаем, че групата ни е дребна. До края на трансферния прозорец ще вземем още футболисти. Селекцията не е завършила. Очакваме и Доминик Янков от „ Лудогорец “, само че в последна сметка решението би трябвало да го вземе техния треньор Стойчо Стоев дали ще разчита на него. На драго сърце го чакам при нас”, сподели още кметът.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР