Нападателят Валери Божинов отново ще облече екипа на Ботев Враца.

Нападателят Валери Божинов отново ще облече екипа на Ботев Враца. ...

Божинов и Ботев Враца си стиснаха ръцете.


Нападателят Валери Божинов отново ще облече екипа на Ботев Враца. 33-годишният голаджия е постигнал съгласие с кмета на града и президент на клуба Калин Каменов.
Мениджър от Вършец търси отбор на Божинов в чужбина
Божигол игра в този отбор и през миналия сезон, като направи някои много силни мачове, които му донесоха трансфер при 26-кратните шампиони от Левски през зимата.

След края на сезона обаче Валери се оказа ненужен на Герена и бе освободен от клуба. В момента футболистът се възстановява от контузия. Очаква се той да изгледа днешния двубой срещу Витоша Бистрица.

"Валери Божинов е с отбора в момента. Очакваме го да се оправи от контузията си. След това ще се присъедини официално. още не сме подписали договори, но сме се разбрали. имаме уговорка с него първо да се възстанови физически.

Принципно имаме съгласието му, така че няма драми.. Кога точно ще е готов за игра още не можем да кажем. Лечението срок няма" , заяви Каменов.

"Търсим още играчи. Знаем, че групата ни е малка. До края на трансферния прозорец ще вземем още футболисти. Селекцията не е приключила. Очакваме и Доминик Янков от Лудогорец.

В крайна сметка решението трябва да го вземе техния треньор Стойчо Стоев дали ще разчита на него. На драго сърце го очаквам при нас", каза още кметът.

Източник: offnews.bg