Нападателят Валери Божинов направи пред Gong.bg доста силно и емоционално

...
Нападателят Валери Божинов направи пред Gong.bg доста силно и емоционално
Коментари Харесай

Божинов с много силни думи за Наско Сираков и Левски

Нападателят Валери Божинов направи пред Gong.bg много мощно и прочувствено изявление за Наско Сираков и Левски. Днес стана ясно, че Божинов е направил подаяние от близо 20 хиляди Левски за спасението на "сините ".

Той прикани Васил Божков да вземе рационално решение за бъдещето на Левски, като посочи, че ще е добре акциите да бъдат предоставени на Наско Сираков.

Ето какво съобщи Валери Божинов пред Gong.bg :

"Единствено желая Левски да бъде избавен. Това е желанието на всички хора, които обичат този огромен клуб. Прави ми усещане, че доста хора изричат мнение. Ок, хубаво приказват, само че в този миг не са нужни доста приказки, а каузи.

Наско Сираков има т....и и по тази причина поема отговорност. Той и Тити Папазов единствени показаха подготвеност да вземат акциите. Познавам Наско Сираков. Той е човек, който има доста триумфи в Левски. Всички помним мачовете в групите на Шампионска лига и Лига Европа. Вярвам, че Сираков има силите и опциите да помогне на Левски. Щом е изискал акциите, значи има проект.

За Левски няма "аз ", а единствено "ние ". Няма "аз направих това, има ние направихме това ". Само по този начин може да има триумфи. Левски може да бъде избавен от почитателите. Ако един милион последователи дадат по 1 лев, това са 1 милион лв.. Ако дадат по 10 лв., това са 10 милиона. Виждате, че кой с каквото може, оказва помощ.

Не желая да се меся в политиката, тъй като не ми е работата. Желанието ми е Левски да бъде избавен и България да бъде добре, както в този миг. Васил Божков е рационален чевек. Той е врял и кипял във футбола. Дано да направи най-хубавото за Левски. Сега няма опция да оказва помощ, защото има проблеми, само че може да го направи като даде акциите на Наско Сираков.

Вярвам, че Левски няма да последва ориста на ЦСКА. С тези почитатели, които са зад клуба, Левски не може да банкрутира. Призовавам всички хора, които имат опция, да продължат да оказват помощ ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР