Нападателят Валери Божинов направи доста емоционално и силно изказване пред

...
Нападателят Валери Божинов направи доста емоционално и силно изказване пред
Коментари Харесай

Божинов с емоционално и силно изказване за Бодуров, отправи призив към Гриша Ганчев и Стоилов

Нападателят Валери Божинов направи много прочувствено и мощно изявление пред Gong.bg във връзка отстраняването на Николай Бодуров от групата на ЦСКА за мача със Зоря. Припомняне, че нощес Люпко Петрович съобщи, че Бодуров основава напрежение в тима. Божинов счита, че идващите 10 години няма да се роди бранител като Бодуров, по тази причина е необходим на ЦСКА и на националния тим на България. Божинов прикани притежателят Гриша Ганчев и основният управител Стойчо Стоилов да върнат Бодуров в тима, защото е същински мъжага и клуба има потребност от такива футболисти.

„ Аз съм левскар и обичам Левски. Изправял съм се доста пъти против Бодуров и даже сме се разправяли на терена. След мача всичко сме забравяли, сядали сме на маса и си оставаме другари “, стартира Божинов.

„ Много добре познавам Бодуров, той е същински мъжага. Не приказва зад тила на хората, а каквото има го споделя в очите. Българският футбол има потребност от футболисти като него. Той е неповторим футболист и идващите 10 години едва ли ще се роди бранител като него. Обадих се на Бодуров и му споделих да не чака в България да получи самопризнание. Гриша Ганчев и Стойчо Стоилов са интелигентни хора и от дълго време са във футбола. Надявам се, че ще седнат, ще поговорят с треньора и Бодуров ще остане в ЦСКА “, съобщи Валери Божинов пред Gong.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР