Нападателят Симоне Дзадза е четвъртият футболист от италианския национален отбор,

...
Нападателят Симоне Дзадза е четвъртият футболист от италианския национален отбор,
Коментари Харесай

Четвърти играч напусна лагера на “Скуадра адзура” заради контузия

Нападателят Симоне Дзадза е четвъртият футболист от италианския народен тим, който напуща лагера поради травма преди двата мача през октомври - контролна среща и мач от Лигата на Нациите.

Футболистът на ФК Торино се е хванал за мускула на прасеца по време на занятие въз основата в Коверчано, покрай Флоренция, и е излязъл от терена. Прегледът на лекарите е посочил, че Дзадза няма по какъв начин да се възвърне за толкоз малко време.

Нападателят на Милан Патрик Кутроне напусна лагера през вчерашния ден без да се съблече за подготовка. Селекционерът Роберто Манчини също по този начин загуби бранителите Алесио Романьоли и Данило Д'Амброзио.

За да бъде допълнена групата Манчини извика след това Лоренцо Тонели от Сампдория, както и десния защитник на испанския Валенсия Кристиано Пичини. Няма изясненост дали ще бъде издирван нов нападател за контролата с Украйна и за мача с Полша от шампионата Лига на Нациите.

Хората в атакуващ проект, които могат да бъдат употребявани, са Доменико Берарди, Джанлука Капрари, Чиро Имобиле, Лоренцо Инсине, Себастиан Джовинко и Федерико Киеза.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР