Нападателят Седрик Бакамбю е изправен пред труден избор. Той трябва

...
Нападателят Седрик Бакамбю е изправен пред труден избор. Той трябва
Коментари Харесай

Бакамбю е в сложна ситуация заради коронавируса

Нападателят Седрик Бакамбю е изправен пред сложен избор. Той би трябвало да изостави фамилията си във Франция, с цел да извърши договорните си отговорности към Пекин Гоан, написа " L'Equipe ". Конгоанският национал беше инструктиран от клуба си да се завърне в Китай, където на 18 април може да стартира локалното футболно състезание, откакто в азиатската страна се оправиха с епидемията от ковид, който върлува в целия останал свят.

Ако реши да пътува, 28-годишният Бакамбу няма да може да се включи в тренировките на тима, а ще бъде подложен под 2-седмична карантина, каквото е наложителното условие към всеки човек, идващ в Китай от Европа. Най-сериозната алтернатива пред нападателя е обвързвана със брачната половинка му, която остава в Париж, защото напълно скоро би трябвало да роди второто им дете.

" Сега всички сме дружно в апартамент в Париж - аз, жена ми и синът ни. Те би трябвало да останат тук, а аз би трябвало да ги оставя. И разбирам, че като си потегли, няма да знам по кое време ще ги видя още веднъж. Жена ми би трябвало да роди след към месец ", сподели Бакамбу за " L'Equipe ". Роденият във Франция нападател мина в Пекин Гоан от испанския Виляреал против 40 милиона евро през януари 2018 година. Той към този момент записа 39 гола и 14 асистенции в 55 мача за китайския клуб.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР