Нападателят се обърна към феновете на вече бившия си отбор

...
Нападателят се обърна към феновете на вече бившия си отбор
Коментари Харесай

Кокорин се сбогува със Спартак

Нападателят се обърна към почитателите на към този момент някогашния си тим. По-рано през днешния ден руснакът подписа с и ще продължи кариерата си в Серия " А ". Той обаче не пропусна да се сбогува с последователите на Спартак, въпреки че прекара единствено няколко месеца при " червено-белите ".

" Здравейте! Бих желал да кажа няколко думи на почитателите. Благодаря за това, че ме приехте толкоз топло, без значение от обстоятелството, че пристигнах от конкурентен тим. Нямаше никакво отрицателно отношение към мен, за което съм признателен. Тази половин година ми донесе скъп опит. Единственото отрицателно бяха травмите. Тук имам искания единствено към себе си. Можех да направя повече за отбора, само че това към този момент е минало. Благодаря на всички, ще се забележим на футболните терени ", съобщи Кокорин във видеото, което е било записано още преди няколко дни.
Собственикът на Спартак Леонид Федун също разяснява трансферна на Кокорин, за който съветският гранд ще получи 4,5 млн. евро.

" Пожелахме на Саша триумф. Радваме се за него. Това е огромно предизвикателство и се надяваме той да показа почтено съветския футбол. Нямаме доста спортисти отвън Русия, по тази причина по всякакъв начин поддържаме всеки, който желае да се потвърди и в чужбина ", съобщи Федун.

Договорът на Кокорин с Фиорентина е до 2024 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР