Нападателят Ромелу Лукаку пропусна вчерашната тренировка на националния отбор на

...
Нападателят Ромелу Лукаку пропусна вчерашната тренировка на националния отбор на
Коментари Харесай

Мюние отпадна от сметките на селекционера на Белгия, Лукаку е под въпрос

Нападателят Ромелу Лукаку пропусна вчерашната подготовка на националния тим на Белгия поради неизлекувана контузия и е под въпрос за мача с Русия на 21 март, оповестява уеб сайтът voetbalnieuws.be.

Участието на 25-годишния нападател в идните европейски квалификации против Русия и Кипър на 24 март остава под въпрос и за положението му ще има повече елементи през днешния ден.

В същото време селекционерът Роберто Мартинес разгласи пред публицистите, че от групата отпада Тома Мюние. Бранителят на Пари Сен Жермен няма да бъде пълностоен и е бил пуснат да се лекува в клуба си. На мястото му е извикан 26-годишният дебютант Брандън Мешеле от ФК Брюж.

Същото е ситуацията и с 31-годишния полузащитник Муса Дембеле, който също си потегли от лагера, въпреки и за него да имаше разновидности да бъде възобновен. Бившият футболист на Тотнъм се реалокира в китайския Гуанджоу РФ, като в тази страна шампионата към момента не е почнало. Вместо Дембеле в тима е върнат Ханс Ванакен от ФК Брюж.

Освен последните двама, Роберто Мартинес няма да разчита на отпадналите поради травми Кевин Де Бройне, Венсан Компани и Аксел Витцел.

Белгия беше приятната изненада на последното Световно състезание, където зае 3-ото място, откакто на полуфинала трябваше да преклони глава пред бъдещите първенци Франция с 0:1.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР