Нападателят Патрик Шик все още не е подновил тренировки с

...
Нападателят Патрик Шик все още не е подновил тренировки с
Коментари Харесай

Завръщането в игра на Патрик Шик се отлага

Нападателят Патрик Шик към момента не е възобновил тренировки с Байер Леверкузен поради проблеми със слабините, които даже може да наложат интервенция, оповестиха от клуба от Бундеслигата.

„ Ще проведем спомагателни прегледи през седмицата, с цел да намерим верния път за лекуването на Патрик “, сподели спортният шеф Зимон Ролфес пред списание „ Кикер “.

Чешкият нападател означи 24 гола през предишния сезон в Бундеслигата, само че има единствено два през актуалната акция, откакто от седмици страда от травма в слабините.

Тимът на Байер Леверкузен възобнови тренировки по време на зимната пауза поради Световното състезание, която продължава доникъде на януари. Старши треньорът Шаби Алонсо сподели за „ Кикер “ и за вестник „ Билд “, че Шик към момента тренира самичък.

„ Жалко е, искахме да бъде с нас, тъй като имаме потребност от него. Но положението му не е идеално. Той не се усеща изцяло подготвен да тренира. Шик е значим за тима и би трябвало да проявим самообладание “, сподели треньорът.

Алонсо употребява дългата отмора за подготвителен режим, който не можа да организира, когато дойде през октомври заради сгъстената стратегия от мачове.

Байер Леверкузен възобновява присъединяване си в Бундеслигата на 22 януари против Борусия Мьонхенгладбах. Тимът имаше слаб старт на сезона, само че завоюва последните си три мача, с цел да се изкачи доникъде на таблицата, а Шик ще бъде нужен, с цел да им помогне да реализират по-добри резултати.

„ Ще създадем всичко, с цел да бъде разполагаем против Мьонхенгладбах “, сподели Ролфес, представен от ДПА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР