Нападателят от велоалеята в Ню Йорк няма угризения на съвестта,

...
Нападателят от велоалеята в Ню Йорк няма угризения на съвестта,
Коментари Харесай

​Нападателят от велоалеята в Ню Йорк отдавна е подготвял атаката

Нападателят от велоалеята в Ню Йорк няма скрупули на съвестта, от дълго време е подготвял офанзивата и е желал да аргументи допустимо повече жертви, излиза наяве след първото му явяване пред съда. Срещу него са повдигнати обвинявания в тероризъм, едното от които носи смъртна присъда. В Туитър президентът Тръмп написа, че той би трябвало да бъде наказан на гибел.

 © Българска телеграфна агенция
Вдъхновение от " Ислямска страна ", година подготовка на терористичния акт, тренировки с нает камион седмица преди него, избор на Хелоуин, с цел да има повече хора на улицата. Тези обстоятелства изнася до момента следствието. Саипов в началото възнамерявал удара на Бруклинския мост, считал да постави на пикапа знамето на " Ислямска страна ", само че се отказал, с цел да не притегля внимание.

Пред съда е бил в инвалидна количка поради огнестрелната рана при ареста му. Там е приказвал малко, само че се е съгласил да го разпитват на болничното легло. В откритите у него пропагандни материали са и видеа на обезглавяване на пленници на " Ислямска страна ". Ето и обвиняванията:
Йон Ким - регионален прокурор Ню Йорк: Първо, м атериална поддръжка на терористична организация - а точно " Ислямска страна ". И второ федерално обвиняване - за принуждение и заличаване на транспортно средство с съзнателно занемаряване на сигурността за хората, довело до многочислени жертви.
Такива закононарушения плануват пожизнен затвор и смъртно наказване, федералният темперамент на обвиняванията разрешава да не се съблюдава възбраната на смъртно наказване в щата.

В Туитър президентът Тръмп написа, че терористът, би трябвало да получи смъртно наказване, предложи и да го изпрати в пандиза в Гуантанамо. Тези негови реакции провокираха и рецензии, че е допустимо по този начин да повлияе на правосъдните заседатели.

NYC terrorist was happy as he asked to hang ISIS flag in his hospital room. He killed 8 people, badly injured 12. SHOULD GET DEATH PENALTY!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 2 ноември 2017 г.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР