Нападателят от Кресна Кирил Десподов стана шампион на Гърция с

...
Нападателят от Кресна Кирил Десподов стана шампион на Гърция с
Коментари Харесай

Кресненецът Кирил Десподов стана шампион на Гърция с ПАОК

Нападателят от Кресна Кирил Десподов стана първенец на Гърция с ПАОК, който завоюва с 2:1 дербито на Солун при визитата си на Арис в мач от последния кръг на Суперлигата.

ПАОК поведе след половин час игра, когато Андрия Живкович изведе Брандън Томас, който прати топката в противниковата врата.

Второто полувреме стартира мечтано за домакините, които стигнаха до изравнителен гол в 47-ата минута, когато прецизен бе Лорен Морон след подаване на Моузес Одубайо, съобщи Блиц Спорт.

ПАОК се нуждаеше от четвърт час да се отърси и в 62-рата минута още веднъж поведе. Реализиралият първото попадение Томас откри Тайсон, който означи за 1:2. Четири минути по-късно Кирил Десподов размени точно Тайсон.

В 78-ата минута ПАОК остана с 10 души след втори жълт картон на Йоанис Михалидис. Въпреки численото предимство, Арис не съумя да изравни, а ПАОК стана първенец на Гърция за първи път от 2019-а година и общо за четвърти в историята.

С триумфа ПАОК събра 80 точки на върха в крайното класиране, на две пред АЕК Атина, който завоюва безпроблемно своя мач с 3:0 вкъщи срещуЛамия.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР