Нападателят на Зенит Артьом Дзюба заяви, че ако получи оферта

...
Нападателят на Зенит Артьом Дзюба заяви, че ако получи оферта
Коментари Харесай

Не бих се върнал в Спартак, призна Дзюба

Нападателят на Зенит Артьом Дзюба съобщи, че в случай че получи оферта от родния си Спартак (Москва), няма да я одобри. Руският национал даде изявление за канала " Рашен Football " в YouTube, като разяснява и вижда ли се един ден в британската Висша лига.

" Случвало се е съотборници да ме питат ще се върна ли в Спартак, в случай че ме потърсят. Не, не бих се върнал. Няма смисъл да се хвърляш два пъти в една река. Търгнах си с достолепие. Никого не съм предал, никого не съм обидил. Нито един път не съм чествал гол във вратата на Спартак, няма и да го направя. Запазих несъмнено почитание към клуба ", сподели Дзюба.

" Ясно е, че няма да отида в Англия. Колкото до това какво ще върша след края на кариерата си, имам няколко разновидността. Мнозина ме убеждават, че ще съм забавен като анализатор на мачове по малкия екран, само че аз съм по-склонен да се опитвам в треньорството. Ако не се получи - тогава към този момент ще очаквам оферти от някоя телевизия ", изясни нападателят.

Преди началото на сезона Дзюба стана клиент на известния футболен сътрудник Жорже Мендеш и се очакваше да продължи кариерата си на Острова, само че по този начин и не се стигна до негов трансфер. Премиер Лига 6 кръг, събота 17 август  Зенит 19:00предстои  Ахмат
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР