Нападателят на Ювентус Пауло Дибала ще изиграе днес срещу Лацио

...
Нападателят на Ювентус Пауло Дибала ще изиграе днес срещу Лацио
Коментари Харесай

Дибала се сбогува с феновете: Това бяха 7 магични години с 12 трофея и 115 гола

Нападателят на Ювентус Пауло Дибала ще изиграе през днешния ден против Лацио последния си мач пред тифозите на отбора. Договорът на аржентинеца изтича и към този момент е ясно, че няма да бъде възобновен. Той употребява опцията да се сбогува с тях с прочувствен пост в Инстаграм.

" Трудно ми е да намеря думите, с които да се сбогувам с вас. Минаха толкоз години и преживяхме толкоз страсти дружно. Очаквах да останем дружно още няколко години, само че ориста ни изпрати по разнообразни пътища. Няма да не помни всичко, което ми дадохте, всеки мач, всеки гол. Израснах, учих се дружно с вас. Изживях фантазията си.

Това бяха седем магични години с 12 трофея и 115 гола, които никой не може да ми отнеме. Никога. Благодаря ви за поддръжката в сложните моменти. Благодаря на всички, които бяха до мен в сложните моменти през годините - от първата до последната, от почитателите до хората в клуба, всички треньори и съотборници, чиновници и шефове. Да нося тази значима фланелка, както и капитанската лента, бе едно от нещата, с които най-вече се гордея в живота ми до момента, за който един ден се надявам да описвам на моите деца и внуци.

Утре ще бъде последният ми мач с тази фланелка, мъчно ми е да допускам, че това ще е последното ни прощаване. Няма да ми бъде елементарно, само че ще изляза на терена с усмивка и високо вдигната глава, знаейки, че съм дал всичко за вас ", написа Дибала.

Дибала дойде в Юве от Палермо през 2015 година и завоюва 5 трофеи, 4 Купи на Италия, а един път взе и премията за MVP на сезона в Серия " А ". Голямата рецензия към него е, че е прекомерно трошлив и получава прекалено много травми, поради което за тези 7 сезона има едвам 291 мача за клуба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР