Нападателят на Ювентус Пауло Дибала призна, че е имал няколко

Нападателят на Ювентус Пауло Дибала призна, че е имал няколко ...

Дибала: Получих много предложения, но чаках това от Юве.

Нападателят на Ювентус Пауло Дибала призна, че е имал няколко оферти преди тази от "бианконерите", но не е бързал да ги приема, защото е знаел, че ще бъде потърсен от клуба, в който иска да играе. Сделката се осъществи през лятото на 2015 година, когато Юве плати 40 млн. евро на Палермо за талантливия стрелец.

"Помня деня, сякаш беше вчера. Бях у дома в Палермо заедно с майка ми и останалите. Коментирахме какво ще се случи и кой отбор да избера. В този период получавах много обаждания от различни клубове и треньори. Не исках да затвярям вратата за никой от тях, но и не казвах "да", защото бях сигурен, че рано или късно ще дойде оферта и от Юве", сподели аржентинецът. Дибала и приятелката му не са излекувани, остават под карантина
"В един следобед моят агент ми звънна и каза, че до час ще получа обаждане от спортния директор на Ювентус. Говорих с Фабио Паратичи и той ми обясни, че ще направи всичко възможно да ме привлече. След като приключихме разговора, изтичах при майка ми, прегърнах я и казах, че не искам да ходя никъде другаде, а само в Юве", добави Дибала.

Нападателят, който в момента се лекува от коронавирус, има 216 мача във всички турнири за гранда от Торино, като в тях е вкарал 91 гола и е направил 36 асистенции.

Източник: sportal.bg