Нападателят на Ювентус Пауло Дибала може да получи предложение за

...
Нападателят на Ювентус Пауло Дибала може да получи предложение за
Коментари Харесай

Дибала получава предложение за нов договор

Нападателят на Ювентус Пауло Дибала може да получи предложение за нов контракт след отличното си показване от началото на сезона, твърди “Калчомеркато”. Аржентинецът бе определен за футболист на месеца, откакто бе с съществена роля при триумфа в дербито с Интер (2:1).

Любопитното е, че преди началото на сезона Дибала не влизаше в проектите на новия треньор Маурицио Сари. От Ювентус направиха всичко допустимо, с цел да му намерят нов тим, само че самият футболист отхвърли всички предложения и самичък реши да остане в Торино. На този стадий това наподобява вярното решение както за него, по този начин и за “бианконерите”.

Сега шефовете на Ювентус към този момент обмислят да предложат нов контракт на нападателя. Заради случилото се през лятото обаче Дибала ще изиска да подпише за по-дълъг интервал, като също по този начин ще упорства и за съществено нарастване на заплатата. Ако от Юве одобряват неговите условия, това ще му даде успокоение за бъдещето му в клуба.

За момента шефовете на “Старата госпожа” по-скоро са подготвени да изпълнят желанията на футболиста. Те обаче няма да избързват и ще изчакат да видят дали Дибала ще продължи да се развива и да поддържа високото равнище и през останалата част от сезона, преди да седнат на масата за договаряния.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР