Нападателят на Ювентус Пауло Дибала даде специално интервю за Uefa

...
Нападателят на Ювентус Пауло Дибала даде специално интервю за Uefa
Коментари Харесай

Дибала: Искаме да спечелим ШЛ на всяка цена

Нападателят на Ювентус Пауло Дибала даде особено изявление за Uefa преди утрешния конфликт с Атлетико Мадрид от 1/8-финалите на Шампионска лига. Аржентинецът чака доста сложна борба с отбора на Диего Симеоне, която Юве би трябвало да завоюва, с цел да продължи по пътя си към мечтания край. Дибала направи съпоставяне сред Лионел Меси и огромната звезда на “Старата госпожа” Кристиано Роналдо.

#Dybala: «#AtleticoMadrid tosto, #CristianoRonaldo come #Messi» https://t.co/nJzfXlu9mi
— Tuttosport (@tuttosport) 19 февруари 2019 година
“Познаваме доста добре стила на Атлетико Мадрид и тактиката на Диего Симеоне. Очакваме сложен мач. За да достигнеш до финала, би трябвало да победиш всеки, който се изпречи на пътя ти. Няма лесни мачове. Атлетико е доста мощен в отбрана, само че също по този начин и на контраофанзива. Ако не бъдеш деликатен в отбрана, ще страдаш. Същото важи и за Ювентус. Познаваме добре мощните си страни и Атлетико ще опита да ги неутрализира”, стартира Дибала.

#Juventus, #Dybala: " Allegri mi ha aiutato, da lui ho imparato tanto. #CristianoRonaldo? Lo paragono a Messi, sono eccezionali " https://t.co/mGJJDPARcv
— Gianluca Di Marzio (@DiMarzio) 19 февруари 2019 година
“Имах опцията да играя с Меси в националния тим на Аржентина, а в този момент и с Роналдо. Малцина са тези, които са имали опцията да го създадат. Кристиано е умерено момче като всички нас. Въпреки че е спечелил доста титли в кариерата си, той е доста благ. Мога да го сравня с Лео Меси. Те са двама страхотни футболисти”, добави нападателят.

“Отборът ни желае непременно да завоюва Шампионската лига. Това може да въздейства неприятно на тима, само че ние сме спокойни. Искаме да покажем на почитателите, че работим крепко, с цел да стигнем до финала”, приключи Дибала. Шампионска Лига 1/8 кръг, сряда 20 февруари  Атлетико Мадрид 22:00предстои  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР