Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо все още няма гол от

...
Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо все още няма гол от
Коментари Харесай

Кристиано още чака първия си гол от фаул за Ювентус

Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо към момента няма гол от фаул на сметката си с екипа на " Старата госпожа ". В Италия даже започнаха да считат, че над португалеца тегне някакво проклинание, защото от 39 опита той по този начин и не е съумял да се разпише. За последно той се опитва да порази вратата на Самир Ханданович в дербито с Интер (2:0) тъкмо преди насилствената пауза в Серия " А ", само че и тогава намяше триумф.

След прехвърлянето си от Реал Мадрид през 2018 година Роналдо има 53 гола в 75 мача за " бианконерите ". Освен това той мина котата от 700 попадения в кариерата си. През актуалната акция продължава с отличните индикатори от 21 гола в 22 мача. Нито едно от тези попадения обаче не бе от пряк-свободен удар, което в предишното се смяташе за негов специалитет. За сметка на това 35-годишният състезател може да се похвали със 7 маркирани дузпи през акцията до момента.

От неговите 39 опита 25 са се отбили от стената, 11 са избавени от вратарите, а 1 е срещнал гредата. В 2 случая топката не е попаднала в очертанията на вратата.

Иначе в кариерата си досега Роналдо може да се похвали с 13 попадения от фаул за Манчестър Юнайтед, 32 с Реал Мадрид и 8 с екипа на Португалия.

Забележка: Роналдо има гол от фаул за Ювентус в приятелския мач с Интер от предсезонната подготовка, който приключва 1:1, а торинци побеждават с дузпи.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР