Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо все още не е открил

...
Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо все още не е открил
Коментари Харесай

В Роналдо се крие велик актьор

 За първи път Меси и Роналдо с идентични индикатори в новата FIFA 19
Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо към момента не е разкрил головата си сметка за " бианконерите ", само че това не се отразява на положителното му въодушевление по време на тренировките на отбора.

Португалецът сподели актьорски качества, като се позабавлява с кореспондент на клубната телевизия, имитирайки го зад тила му, до момента в който журналистът говореше пред камерата. Настроението на Роналдо се придвижи и измежду част от съотборниците му, които се включиха в шегата, като направиха гримаси зад тила на репортера.

Междувременно докторите на Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед Хуан Карлос Ернандес и Мик Клег разкриха тайните на чудовищната физическа форма на португалския нападател. Двамата медицински експерти са работили с португалеца, който сега е част от италианския хегемон Ювентус.

" Три са главните аргументи за триумфа на Роналдо - верните тренировки, вярното хранене и вярната отмора ", споделя Ернандес пред La Gazzetta dello Sport.

" Роналдо е лоялен на футбола, това е неговата загадка. Нищо не може да го спре в постигането на задачите ", добавя Клег.

Роналдо си потегли от Реал Мадрид след девет фантастични сезона с белия екип. За девет сезона той изигра 438 мача и означи 450 гола, като стана голмайстор номер 1 в историята на Реал. С " белия балет " португалецът завоюва и четири пъти Шампионската лига. Очакванията са да стори същото и с Ювентус.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР