Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо сподели, че не се притеснява

...
Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо сподели, че не се притеснява
Коментари Харесай

Роналдо: Радвам се на живота си! Истината ще излезе наяве

Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо показа, че не се тормози от обвиняванията в обезчестяване и е уверен, че истината ще излезе нескрито. Той приказва пред медиите преди мача с Манчестър Юнайтед в Шампионската лига.

" Не съм захласнат от мисълта да спечелвам самостоятелни награди. Концентриран съм върху представянето си в Ювентус. В момента всичко е фантастично, тимът върви добре. Да спечелвам награди не е най-важното. То оказва помощ, само че не е всичко. Не желая да върша съпоставения с Реал Мадрид. Щастлив съм, че съм тук, както бях благополучен в Мадрид и в Манчестър Юнайтед. Смятам, че съм много благополучен човек с огромен шанс. Адаптирам се към италианския футбол. Той е по-различен, само че пък много се развличам. Съотборниците ми оказват помощ и съм щастлив да нося екипа на този приказен клуб. На терена и отвън него непрекъснато се усмихвам. Чувствам се благополучен човек. Играя в огромен клуб, имам прелестно семейство, децата ми са здрави. Имам всичко, което желая. Останалото не ме интересува ", съобщи Роналдо.

Попитан за обвиняванията в обезчестяване, той продължи в същия дух.

" Не ме ли чухте? Аз съм доста, доста благополучен човек. Пуснахме известие по въпроса преди няколко седмици. Не съм тук, с цел да приказвам неистини. Вярвам напълно на моите юристи. Забавлявам се, играейки футбол, веселя се на живота, а има хора, които се грижат за тези неща. Истината ще излезе нескрито ", добави Кристиано.

 Барса - Реал (Мадрид): Без Меси и Роналдо, само че с Луис Суарес и Бензема
Барса - Реал (Мадрид): Без Меси и Роналдо, само че с Луис Суарес и Бензема

Уругваецът и французинът знаят по какъв начин да разочароват противника
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР