Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо се очаква в Мадрид във

...
Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо се очаква в Мадрид във
Коментари Харесай

Неволите на Кристиано Роналдо нямат край...

Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо се чака в Мадрид във вторник, за да участва на правосъден развой за укриване на налози, в който испанските прокурори желаят 23-месечна присъда и санкция. Португалският нападател, който напусна Реал Мадрид през юли предходната година, се чака да се признае за отговорен, откакто през предишното лято контракти съглашение с испанските данъчни управляващи на стойност 18,8 милиона евро.

Въпреки това е малко евентуално той да попадне в пандиза, защото испанското законодателство постановява, че присъдата под две години за първото закононарушение може да бъде връчена като пробация. Прокуратурата съобщи, че търси санкция от 5,7 милиона евро, която съгласно Роналдо към този момент е платил, както и рента от към 1 милион евро.

Тази санкция, която се чака да бъде доказана във вторник, е част от общата сума, контрактувана в предходното съглашение, оповестиха правосъдни източници.

Очаква се процесът да бъде завършен в същия ден и да бъде къс, като формалните лица настояват, че чуването ще изисква единствено от Роналдо да удостовери, че приема договорката.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР