Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо със сигурност ще напусне отбора,

...
Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо със сигурност ще напусне отбора,
Коментари Харесай

Роналдо със сигурност напуска при едно условие

Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо сигурно ще напусне тима, в случай че той не се класира за присъединяване в Шампионската лига за идната година, твърди "Tuttosport ". "Бианконерите " ще водят люта борба за мястото си в топ 4 до края на сезона, откакто направиха поредна неверна стъпка в гостуването си на Фиорентина (1:1).

36-годишният Роналдо все по-често демонстрира негодуванието си от слабото показване на тима и по всичко проличава, че не е благополучен в Торино и към този момент мисли за овакантяване. Той има контракт до 2022 година, само че нищо чудно да бъде продаден през лятото.

Португалецът получава заплата в размер на 31 милиона евро на сезон, която клубът мъчно ще може да си разреши, в случай че играе в Лига Европа, където приходите са надалеч по-скромни спрямо тези от Шампионската лига. Така че при този вид и за "бианконерите " ще е по-добре да се разделят с Кристиано, с цел да балансират бюджета си.

Интерес към Роналдо не липсва, като се твърди, че Манчестър Юнайтед и Пари Сен Жермен наблюдават от близко обстановката и може да насочат оферта за нападателя през лятото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР