Нападателят на Ювентус Гонсало Игуаин разкри, че е бил на

...
Нападателят на Ювентус Гонсало Игуаин разкри, че е бил на
Коментари Харесай

Игуаин: Почти се отказах от футбола, но майка ми не ми позволи

Нападателят на Ювентус Гонсало Игуаин разкри, че е бил на косъм от отричане от футбола след финала на международното състезание през 2014 година Тогава той направи непростителен пропуск през първото полувреме, а Аржентина загуби борбата за купата в продълженията.

" Винаги съм съжалявал, че се затварям и не излизам, като се тормозя какво ще кажат хората. Мнозина ще кажат: " с всички пари, които печелиш ", само че не можеш да си купиш другари ", описа Игуаин за проблемите си.

" Исках да видя майка ми по Коледа, само че тя би трябвало да лети 15 часа. Разбира се, мога да й купя самолетен билет, само че не е на 10 минути разстояние. Хората не виждат тези неща. Какво виждат? Това, че пращаш топката в мрежата, тъй като за това ти заплащат.

Играл съм най-хубавите шампионати в света, за най-хубавите тимове, на три международни шампионати. Не си представях и 10 % от това, когато бях на пет, а го направих. Защо да се безпокоя какво ще приказват хората? Когато започнах да разбирам това, започнах да излизам повече и да пребивавам по-пълноценно ", прям бе аржентинецът в изявление за " Марка ".

Juventus: Gonzalo Higuaín sería despedido por el club si no regresa de Argentina https://t.co/aJeiSMNRwo
— Diario El Bocón (@elbocononline) April 26, 2020
Пропускът на финала през 2014 година обаче е бил по-труден за превъзмогване: " Не е елементарно, когато ти кажат: " това момче към този момент не става, той е неуспех, не може да играе футбол ". Това боли. Да, правилно е, че не постигнахме задачата си, само че чак неуспех. Който е мечтал като дребен да играе футбол, само че не е съумял, неуспех ли е?

Шансът на финала пристигна ненадейно. Трябваше да се възползвам, само че за жалост не съумях. Опитах с първото нещо, което ми пристигна на мозъка. Не знам дали бих постъпил още веднъж по същия метод. Бях с тил към вратата, когато топката стигна до мен. Обърнах се и вратата беше пред мен. Изглежда по-лесно, в сравнение с беше ".

" Бях напът да се откажа от футбола, само че майка ми сподели да не преставам. Ако зависеше от мен, щях да съм се отказал. Обичам футбола, само че обичам майка ми повече. Тя ми сподели, че няма да ми разреши ", показа още Игуаин.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР