Нападателят на Ювентус Гонсало Игуаин даде интервю пред Fox Sports,

...
Нападателят на Ювентус Гонсало Игуаин даде интервю пред Fox Sports,
Коментари Харесай

Игуаин: Сега Кристиано Роналдо е по-зрял, щастлив съм да играя отново с него

Нападателят на Ювентус Гонсало Игуаин даде изявление пред Fox Sports, в което приказва за съотборника си Кристиано Роналдо, пропуща си на финала на Мондиал 2018 и вероятно завръщане в Ривър Плейт.

За Кристиано Роналдо

Играх с него в Испания (в Реал Мадрид - б.р.). Минаха доста години. Сега заварих един друг състезател, по-зрял човек със семейство. Щастлив съм, че още веднъж играя дружно с него.
We already played together at #RealMadrid, many years have passed and I found another player, a more mature person, with a family. I’m happy to play with him again.

[Higuain on Ronaldo - FOX SPORT] pic.twitter.com/TPyrG811lL
— Bianconeri Zone (@BianconeriZone) 26 септември 2019 година За пропуща си на финала на Мондиал 2014

Беше непредвидена опция. Бях на вярното място, само че за жалост, не вкарах. Направих това, което първо ми пристигна в главата. Не знам дали през днешния ден бих постъпил по същия метод. Топката ме хвана неопитен и с тил към вратата. Даде ми я неприятелски бранител на 15 метра и едвам съумях да се обърна. Изглежда по-лесно, в сравнение с е.

За вероятно завръщане в Ривър Плейт

Остават ми две години от контракта. Никога не затварям вратата за каквото и да е. Имат си огромен треньор и доста мои положителни другари са там. Хората в Ривър Плейт постоянно са се отнасяли отлично към мен, само че в този момент се пробвам да мисля за сегашното и да се любувам на Калчото.

За своето отдръпване от футбола

Много мъчно ще е да остана обвързван с футбола. Имам други планове в главата си. Иска ми се да основа футболно учебно заведение за деца и да им покажа какво съм претърпял и през какво съм минал, с цел да бъда това, което съм. Може би някое дете ще победи във футбола и ще си спомни за препоръките, които съм му дал. Вярвам, че това е доста скъпо, само че не се прави задоволително постоянно.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР