Нападателят на Ювентус Федерико Бернардески разказа своята история по време

...
Нападателят на Ювентус Федерико Бернардески разказа своята история по време
Коментари Харесай

Нападател на Юве бил близо до отказване на 16 години

Нападателят на Ювентус Федерико Бернардески описа своята история по време на юношеските години, когато е бил доста покрай това да постави завършек на футболната си кариера. Проблем със сърцето е можело да извади един от най-талантливите италиански футболисти от играта. Бернардески си спомни и своя добър другар Давиде Астори, когато двамата играеха дружно за Фиорентина. Преди по-малко от година Астори ни напусна поради проблем със сърцето.

#Juventus star #Bernardeschi: 'Doctors didn't know if I will be able to play football or not' https://t.co/NNXnJeuHnc pic.twitter.com/LgaRsRzzbE
— CalcioMercato (En) (@CmdotCom_En) 19 януари 2019 година
“Когато бях на 16 години, трябваше да вляза в Примаверата на Фиорентина. По време на един медицински тест докторът на тима откри проблем. Подложих се на обстойни прегледи и разбрахме, че сърцето ми е разширено. Докторите не знаеха дали ще мога да продължа да играя футбол. Не можех да допускам. Трябваше да спра с футбола за шест месеца. Това бяха шестте най-трудни месеца в моя живот. Живеех самичък във Флоренция и нямаше какво да правя”, стартира описа си Бернардески.

Federico #Bernardeschi: '#Astori used to hug me first whenever I scored a goal' https://t.co/frUHTQthsa pic.twitter.com/P48mjMIVOB
— CalcioMercato (En) (@CmdotCom_En) 19 януари 2019 година
“Накрая триумф да преборя казуса с диета и медикаменти. Този миг ме промени сигурно. Сега се веселя още повече на моите триумфи. Преди да мина в Ювентус разговарях с Давиде Астори. Той разбра желанието ми да напусна Флоренция, само че не беше благополучен. Няколко седмици след неговата гибел си татуирах номера, с който игра. Където и да отида, той е с мен и ме закриля”, приключи нападателят.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР