Нападателят на Ювентус Душан Влахович е бил предложен на Арсенал,

...
Нападателят на Ювентус Душан Влахович е бил предложен на Арсенал,
Коментари Харесай

Душан Влахович се предлагал на Арсенал, Юве са готови да го пуснат

Нападателят на Ювентус Душан Влахович е бил препоръчан на Арсенал, оповестява торинското издание “Ла Стампа ”. Сръбският нападател бе притеглен от “старата госпожа ” в края на януари предходната година за малко над 80 милиона евро от Фиорентина. Кариерата му на “Алианц Стейдиъм ” потегли сносно първоначално, само че след това нещата не се развиха съгласно упованията. През този сезон той не е в най-хубавата си форма и напоследък постоянно е оставян на скамейката от наставника Масимилиано Алегри. 
 Артета: Ман Сити беше на друго равнище, ще се опитаме да спечелим оставащите мачове Артета: Ман Сити беше на друго равнище, ще се опитаме да спечелим оставащите мачове
Именно заради тази причина негови представители са го предложили на Арсенал, като са уверили “артилеристите ”, че той е подготвен да играе за отбора. Италианското издание добавя, че от Ювентус ще желаят към 70 милиона за услугите на играча през идното лято, в случай че се появят съществени претенденти за подписа му.
 Милик избави непобедима серия на Юве, само че можеше да донесе и триумф Милик избави непобедима серия на Юве, само че можеше да донесе и триумф
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР