Нападателят на Ювентус - Алваро Мората, не е особено заинтригуван

...
Нападателят на Ювентус - Алваро Мората, не е особено заинтригуван
Коментари Харесай

Мората не е ентусиазиран от възможността да премине в Арсенал

Нападателят на Ювентус - Алваро Мората, не е изключително заинтересован от опцията да премине в състава на Арсенал през лятото, твърди "Ла Стампа ".

В последните дни се заприказва за интерес на "топчиите " към испанеца, които даже приготвят оферта от 25 милиона паунда за правата му. В момента 29-годишният таран е чартърен в Юве от Атлетико Мадрид, само че торинци може и да не задействат клаузата му за откупуване и той ще си търси нов тим през лятото.

Възможността да се завърне в Премиър лийг обаче не звучи изключително изкушаващо за Мората. Той към този момент изкара много неприятен интервал в Челси, където игра сред 2017 и 2019 година, само че не съумя да покаже най-хубавото от себе си и в последна сметка бе трансфериран в Атлетико Мадрид. Освен това играчът не е харесвал изключително и живота в Лондон, тъй че опцията още веднъж да се завърне там не му звучи доста добре.

Така бъдещето на Мората остава нестабилно. През този сезон той се показа на обичайно равнище с екипа на Юве, като има 42 мача, 11 гола и 8 асистенции на сметката си във всички шампионати.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР