Нападателят на Витоша Бистрица Георги Долапчиев бе разочарован след загубата

...
Нападателят на Витоша Бистрица Георги Долапчиев бе разочарован след загубата
Коментари Харесай

Долапчиев: Разбъркванията им донесе победата

Нападателят на Витоша Бистрица Георги Долапчиев бе отчаян след загубата с 2:5 на неговия отбор от Ботев Враца за Първа лига. Все отново младият стрелец се надява, че тимът ще се оправи по-добре в плейофите за оцеляване в Първа лига, като вярата му е, че „ бистришките тигри” основават много положения.

„ Техните „ разбърквания” им донесоха два лесни гола. Ние изпуснахме две чисти положения на Гъргоров и потеглиха решително след първия гол. При нас пък бе противоположното”, показа Долапчиев.

„ Съгласен съм, че нямаше нужната експанзия в нас. Мисля, че имаше и друга дребна детайлност през днешния ден. Днес Ботев Враца не разиграваше по този начин топката като Етър, което ни затрудни”, продължи той.

„ Чувството е, че все едно не си вкарвал за гола ми през днешния ден. Исках да победим, само че гледаме напред и към този момент чакаме по-важните мачове. Хубаво е, че сътворяваме доста положения и нека да продължим по този начин и да ги вкараме тъй като другояче няма смисъл”, подчертава юношата на ЦСКА.

„ Ние сме подготвени да бъдем непрекъснати, въпросът е дали ще се получи всякога. Този сезон натрупахме повече победи и точки, което мен ме успокоява. Не е значимо кой ще вкара в оставащите мачове, а да се спасим”, приключи Григор Долапчиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР