Нападателят на Уотфорд Трой Дийни защити капитана на Астън Вила

...
Нападателят на Уотфорд Трой Дийни защити капитана на Астън Вила
Коментари Харесай

Дийни защити Грийлиш, обвини медиите в лицемерие

Нападателят на Уотфорд Трой Дийни отбрани капитана на Астън Вила Джак Грийлиш за изцепката му по време на карантината и се зачуди за какво сходна реакция не е последвала при прегрешението на атакуващия полузащитник на Челси Мейсън Маунт.

Грийлиш се извини обществено, откакто беше сниман при злополука с кола в региона на Бирмингам. Англичанинът изглеждаше очевидно подпийнал, като в следствие се разбра, че през нощта той е бил на див домапен ваучър.

Дийни обаче отбрани Грийлиш и обърна топката вместо това към държавните институции и същевремено посочи изцепката на Маунт, който наруши интервала си на карантина, с цел да излезе и да порита с другари.

"Джак е мое момче, доста прелестно момче, което играе за тим, който за жал не се загатва доста. Добро момче е обаче ", стартира стрелецът на Уотфорд.

"Това обаче демонстрира, че не е добре да принуждаваш хората да вършат избрани изказвания за клубовете си. Първото видео не е това, което той мисли по въпроса. Второто видео, в което признава грешката си, това към този момент е той. Това е казусът със обществените медии и отговорностите към клубовете ".

"Постъпката при него е знак на мисленето на младите. Не съм склонен с него, само че е реалност. Защо обаче единствено той бива упрекнат, когато Мейсън Маунт направи нещо сходно, само че никой не го жигосах по този метод ", приключи Дийни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР