Нападателят на унгарския МОЛ Види – Георги Миланов коментира жребия

...
Нападателят на унгарския МОЛ Види – Георги Миланов коментира жребия
Коментари Харесай

Георги Миланов: В Унгария се радват, че ще играят с България

Нападателят на унгарския МОЛ Види – Георги Миланов разяснява жребия за баража на България по пътя към Евро 2020.

"Изглежда всички са удовлетворени от жребия за баражите за европейското състезание. В Унгария се радват, че ще играят с България. Ние се радваме, че ще играем с унгарците ".

Това съобщи в изявление за "Хоризонт " някогашният национал. Миланов счита, че възможностите на България обаче са съществени.

"Добър чоп за нас, само че и за Унгария. Аз и съотборниците ми се шегувахме, че всички сме удовлетворени от този чоп. Очаква ни сериозен мач, няма да ни е елементарно. Предимство за нас е, че сме домакини и ще играем на стадион "Васил Левски ". Направихме слаба година, само че би трябвало да създадем всичко допустимо да ги победим. Дано и публиката ни помогне. Ако срещата се играеше в Унгария, щеше да ни е доста мъчно. Стадионът тук щеше да е цялостен ", сподели Георги Миланов. Той предвижда и мъчно посещение на Лудогорец против някогашния си тим – ЦСКА Москва в шампионата Лига Европа.

"В Москва времето ще е студено и няма да е прелестно за Лудогорец. Шансовете са 50/50. Не зная в ЦСКА какво ще гонят повече - победа против Лудогорец или централизация в първеството. Според мен ще желаят да вземат реванш от Лудогорец за загубата в Разград преди време ", сподели още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР