Нападателят на ЦСКА-София Томи Юрич е с положителна проба за

...
Нападателят на ЦСКА-София Томи Юрич е с положителна проба за
Коментари Харесай

От ЦСКА-София потвърдиха за заразен с COVID-19

Нападателят на ЦСКА-София Томи Юрич е с позитивна проба за ковид, потвърдиха от клуба. Другият състезател със подозрения за Ковид-19 - Стефано Белтраме, е с негативен резултат на тестванията.
 ЦСКА-София хвърли трансферна бомба, взе състезател с 33 мача за ПСЖ
Във връзка с зародилата обстановка формалният уебсайт на " алените " осведоми следното:

" Проведените в неделя сутринта от референтната лаборатория към Военномедицинска академия PCR проби дадоха негативен резултат! На спортната ни база " Панчарево " бяха изследвани всички футболисти, треньорски и спортно-технически щаб, управлението на клуба и обслужващ личен състав.

Потвърждава се само позитивната проба на нападателя Томи Юрич, който още с появяването на първите подозрения за COVID-19 в четвъртък е изолиран и за него се поставят нужните медицински грижи. Радващо е, че сега той няма очевидно проявени признаци и положението му е доста положително, само че до цялостното му изцеление ще се съблюдава нужния карантинен интервал.

Тестът на другия футболист, който поради здравословни недоволства пропусна дербито - италианеца Стефано Белтраме, е негативен и той скоро ще се причисли към заниманията на тима.

ЦСКА като виновен клуб декларира, че ще продължи да извършва прецизно предписанията на БФС и държавните институции, касаещи всички ограничения за сигурността на състезателите и чиновниците си по време на подготвителния развой и идните мачове за шампионата и шампионата за Купата на България ", се споделя в известието.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР