Нападателят на ЦСКА-София Кирил Десподов вече официално е състезател на

...
Нападателят на ЦСКА-София Кирил Десподов вече официално е състезател на
Коментари Харесай

ЦСКА за трансфера на Десподов: Бихме рекорда на Стоичков в Барселона

Нападателят на ЦСКА-София Кирил Десподов към този момент публично е играч на италианския Каляри. Ръководството на " армейците " завърши прехвърлянето с клуба от Серия А, а откакто Десподовднес мина сполучливо медицински прегледи. Той парафира и персоналния си договор за период от 4,5 години.

Ето какво още осведомиха от стадион " Българска войска ":

Финансовите параметри по контракта остават конфиденциални. Догадките и спекулациите в медийното пространство няма да разясняваме. ЦСКА обаче с горделивост може да съобщи, че клубът реализира най-скъпия до момента трансфер на български футболист от родното състезание в чужбина, подобрявайки досегашния връх на Христо Стоичков от 1990 година, когато именитата осмица подписа с Барселона. Отделно ЦСКА ще резервира 15 % при бъдеща продажба на Десподов, както и ще получи спомагателни бонуси при положително негово показване в Калчото.

За два сезона и половина с алената фланелка Десподов изигра общо 79 публични мача във всички шампионати, в които означи 24 гола и записа 30 асистенции. Като състезател на армейците той се утвърди и в мъжкия народен тим, където означи значим гол против Кипър. Заради мощните си изяви през 2018 година бързоногото крило бе оповестено за " Футболист №1 " на България.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР