Нападателят на ЦСКА - София Жорди Кайседо ще започне като

...
Нападателят на ЦСКА - София Жорди Кайседо ще започне като
Коментари Харесай

Гласят Кайседо за титуляр срещу Меси и компания

Нападателят на ЦСКА - София Жорди Кайседо ще стартира като титуляр в последния дуел на Еквадор от квалификациите в Южна Америка за Мондиала в Катар. Поне това настояват локалните медии в страната.
 Гол на Жорди Кайседо не стигна на Еквадор против Парагвай, само че отборът му отива на международното Гол на Жорди Кайседо не стигна на Еквадор против Парагвай, само че отборът му отива на международното
Както е известно в предходния кръг “Ла Три ” публично се класира за Световното, а виза за арабската страна има и идния противник на отбора - Аржентина. Кайседо означи и първото си попадение с националната фланелка при загубата с 1:3 от Парагвай в петък, като се включи доста добре от пейката.

Сега упованията са селекционерът Густаво Алфаро да гласоподава на Кайседо доверие от първата минута. Любопитно е, че единствено 10 дни по-рано нападателят игра за “червените ” в дребния пловдивски квартал Коматево против Ботев (Пловдив), а тази нощ в 2:30 часа ще излезе на 60-хилядния " Естадио Банко Пичинча " в Гуаяквил против една от иконите на международния футбол Лионел Меси и неговите съотборници в аржентинския народен тим. На трибуните пък ще има куп скаути на европейски клубове.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР