Нападателят на ЦСКА-София Евандро се разписа веднъж по време на

...
Нападателят на ЦСКА-София Евандро се разписа веднъж по време на
Коментари Харесай

Евандро надъхва ЦСКА-София след отпадането за Купата

Нападателят на ЦСКА-София Евандро се разписа един път по време на полуфиналния дуел на " алените " с Ботев (Пловдив) за Купата на България, приключил 3:3. Въпреки че столичани отпаднаха от шампионата, играчът разгласява видео с попадението си и прикани никой да не се отчайва, защото борбата за купата в Първа лига към момента не е завършила. " Тема спорт " напомня, че футболистът се разписа за 2:2 с доста хубав диагонален удар, откакто получи прекрасен пас от Рубен Пинто.

" Много съм благополучен, откакто вкарах следващия си гол за ЦСКА. Все още не мога да проумея по какъв начин изпуснахме опцията да стигнем до финала за Купата. Знам обаче, че сега нямаме никакво време да се отчайваме. Остават ни шест огромни борби, които би трябвало да спечелим, с цел да бъдем коронясани като първенци. Така че дано всички " армейци " да сме дружно като семейство до края. Благодаря на моя капитан Пинто за следващата му съвършена асистенция ", написа Евандро.
 Ботев (Пд) - ЦСКА-София @@@

Пинто също показа страстите си в обществените мрежи. В деня на полуфиналния дуел, той навърши 27 години. " Нощ, в която преживяхме доста страсти. Дадохме най-хубавото от себе си, само че не успяхме да реализираме крайната цел. Този мач беше като край за Купата. Голямо " благодаря " на почитателите. Вие бяхте безусловно невероятни през целия дуел. Това обаче е футболът, не знаеш какво ще ти предложи. Заедно до края, единствено ЦСКА! ", добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР