Нападателят на ЦСКА-София Едвин Джеси, който днес се сбогува с

...
Нападателят на ЦСКА-София Едвин Джеси, който днес се сбогува с
Коментари Харесай

Джеси: Енрике се разплака, аз чувствам тъга, много големи отбори нямат такива фенове като ЦСКА

Нападателят на ЦСКА-София Едвин Джеси, който през днешния ден се сбогува с алените, разгласи, че напуща с горест тима. Нападателят добави, че съгласно него доста огромни тимове не могат да се похвалят с почитатели като тези на “Армията”.

“Бях тук повече от две години, само че всяко начало има и край. Тръгвам си с положително въодушевление. Надявам се тимът да направи пробив в Лига Европа, тъй като това е клуб със страхотна история и обичаи.

Нищо не чаках, само че това е един жест на почитание, който ме трогна извънредно много”, сподели Джеси във връзка подарения му от управлението плакет.

След това Джеси сподели кой е най-запомнящият за него миг с алената фланелка, а също по този начин с кого се е разбирал най-добре в тима.

“Мачът против Адмира. Знаехме, че ще спечелим, само че въпросът бе по какъв начин? Начинът, по който го направихме, беше впечатляващ.

Имам добра връзка с всички, само че мисля, че Енрике ми е непосредствен. Не желаех да го споделям, само че Енрике се разплака. Аз също усещам горест. Надявам се някой ден да се върна.

Българското състезание не е като британското или някое от топ шампионатите, само че е положително. Много тимове нямат такава база от почитатели като ЦСКА”, разяснява Джеси. efbet Лига 31 кръг, неделя 12 юли  ЦСКА-София 5:0краен резулат  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР