Нападателят на ЦСКА - София Дауда Бамба за пореден път

...
Нападателят на ЦСКА - София Дауда Бамба за пореден път
Коментари Харесай

Проблемите за Дауда Бамба продължават

Нападателят на ЦСКА - София Дауда Бамба за следващ път пропусна дуел поради контузия, написа " Тема Спорт ". Той имаше чудесна опция за първи минути напролет при отсъствието на Браян Морено и неприятното кондиционно положение на Лазар Туфегджич, които бяха заболели с висока температура през седмицата. Вместо това обаче котдивоарският нападател почувства болки в крайници в навечерието на срещата и отпадна от групата на " алените ".

Както е известно, израсналият в Норвегия 28-годишен футболист претърпя интервенция на коляното в средата на ноември и не съумя да вземе пълноценно присъединяване в зимната подготовка на отбора. Той въпреки всичко игра в две от контролите, само че към момента не се е завърнал в формален дуел. Попадна в групата само при успеха с 1:0 над Септември (София), само че остана неизползвана запаса.
 Шоуто на бранш Шоуто на бранш " Г " стана огромен шлагер в Ultras World
За последно Бамба бе на терена в 12-ия кръг при триумфа с 2:1 над Пирин (Благоевград) на 3 октомври. През сезона пък взе присъединяване в общо 8 мача във всички шампионати, в които вкара един гол - за 1:0 над Спартак (Варна) в морската столица.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР