Нападателят на ЦСКА - София Дауда Бамба взе участие в

...
Нападателят на ЦСКА - София Дауда Бамба взе участие в
Коментари Харесай

Дауда Бамба се готви облекчен режим

Нападателят на ЦСКА - София Дауда Бамба взе присъединяване в първите тренировки от зимната подготовка на отбора. Той обаче се готви на омекотен режим и към момента е надалеч от присъединение към упражненията с топка на съотборниците си.

Лекарският щаб на " алените " е съставил специфична стратегия, по която 27-годишният котдивоарец се възвръща. " Тема Спорт " напомня, че той се подложи на интервенция на коляното в средата на ноември, откакто още преди да подпише контракт от " Армията " откриха, че е благоразположен към контузия. Саша Илич обаче настоя някогашният стрелец на Алтай да бъде притеглен. Той ще му даде нов късмет да се потвърди в ЦСКА - София напролет.
 Тобиас Хайнц: ЦСКА е най-големият клуб в България! Тук съм, тъй като имам високи цели Тобиас Хайнц: ЦСКА е най-големият клуб в България! Тук съм, тъй като имам високи цели
" Червените " упражняваха по един път през уикенда, а през днешния ден ще се готвят двуразово. Сутринта футболистите ще бъдат разграничени на две групи и ще работят за физическата си подготовка, а второто занятие, което ще стартира в 15:30 часа, ще е ориентирано към играта с топка. Първите 20 минути от него ще бъдат открити за медии, а преди този момент Саша Илич ще даде къс брифинг пред публицистите.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР