Нападателят на ЦСКА - София - Браян Морено, влезе в

...
Нападателят на ЦСКА - София - Браян Морено, влезе в
Коментари Харесай

Браян Морено попадна в престижна класация

Нападателят на ЦСКА - София - Браян Морено, влезе в влиятелна ранглиста, направена в родината на футболиста Колумбия, оповестява вестник “меридиан Мач ”. Една от водещите спортни медии в страната в Южна Америка futbolred.com разгласи, че играчът на “армейците ” ще напусне клуба си през лятото като свободен сътрудник. Агенцията е изборила няколко колумбийски футболисти, на които договорите изтичат в края на сезон 2022/2023. Първи и най-скъп в листата е халфът на Брайтън - Джеферсон Лерма, оценен на 15 милиона евро, втори е Йери Мина от Евертън, оценен на 12 милиона евро, а тройката се добавя от халфа на Порто - Матеус Урибе, който е остойностен в размер на 10 милиона евро.

Играчът на ЦСКА - София е малко по-назад в листата и заема 14-о място, като евентуалната му сума като входящ трансфер в качеството му на свободен сътрудник би трябвало да бъде 1 милион евро.

В България обаче информацията е малко по-различна. На 24 януари 2022 година на формалния уебсайт на клуба от Борисовата градина футболистът е показан като ново попълнение на стадион “Българска войска ”, а в информацията няма данни за размера на контракта му. По неофициални данни обаче контрактът на колумбиеца изтича през 2026 година, настояват от “Меридиан Мач ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР