Нападателят на ЦСКА - София Браян Морено няма да бъде

...
Нападателят на ЦСКА - София Браян Морено няма да бъде
Коментари Харесай

Браян Морено пропуска домакинството на Спартак

Нападателят на ЦСКА - София Браян Морено няма да бъде разполагаем на Саша Илич за идното домакинство на Спартак (Варна). Срещу ЦСКА 1948 колумбиецът получи петия си жълт картон от началото на сезона и ще бъде осъден за една среща, написа " Тема Спорт ".
 Дебютен гол на Хайнц реши парещото алено дерби! ЦСКА - София резервира задатъка си на върха Дебютен гол на Хайнц реши парещото алено дерби! ЦСКА - София резервира задатъка си на върха
В Бистрица вторият най-хубав изпълнител на ЦСКА - София се завърна в състава, откакто пропусна равенството 1:1 с Локомотив (Пловдив), защото бе болен. Наказан при " алените " е и Жеферсон.
 Жеферсон изгоря за две срещи Жеферсон изгоря за две срещи
Той е навън за два дуела поради 9 насъбрани публични предизвестия. След семейството на Спартак отборът посреща Черно море в 1/4-финал за Купата на 4 април, вторник, от 20:00 часа.

За този дуел пък виси Джонатан Линдсет. Норвежецът към този момент има 4 жълти картона през сезона и при последващо публично предизвестие ще пропусне един мач на " алените ". След двата варненски конфликта за ЦСКА - София следва посещение на Славия в " Овча купел " и дерби с Левски на националния стадион.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР