Нападателят на ЦСКА - София Браян Морено е обект на

...
Нападателят на ЦСКА - София Браян Морено е обект на
Коментари Харесай

Ипсуич се интересува от Браян Морено

Нападателят на ЦСКА - София Браян Морено е обект на интерес от британския Ипсуич, оповестява английски трансферен специалист в Туитър. Колумбиецът, който сега се възвръща от травма, взе присъединяване в 25 турнирни срещи през този сезон, като се разписа 9 пъти. Любопитното е, че цели 7 от попаденията му пристигнаха, откакто се появи от аварийна пейка. 23-годишният състезател се регистрира и с две асистенции. 

Ипсуич приключи на втора позиция шампионата в британската Лига 1 и през идващия сезон ще се състезава в Чемпиъншип. Тимът е воден от някогашния помощник на Жозе Моуриньо и Оле Гунар Солскяер в Манчестър Юнайтед Киърън МакКена, а сред 1992 и 1995 година фланелката му е носена от бронзовия медалист от САЩ’94 Бончо Генчев. 

Конкретен интерес към Браян Морено имаше и през зимата, като тогава за правата му напираше Торпедо (Москва). Руснаците даже изпратиха оферта за колумбийския стрелец, само че от “Армията ” изрично отхвърлиха предлагането им. 

“Тема Спорт ”

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР