Нападателят на ЦСКА-София Али Соу сподели след успеха с 5:0

...
Нападателят на ЦСКА-София Али Соу сподели след успеха с 5:0
Коментари Харесай

Али Соу: Много сме щастливи, че Бруно Акрапович е с нас

Нападателят на ЦСКА-София Али Соу показа след триумфа с 5:0 над Ботев (Ихтиман) в шампионата за Купата на България. Соу означи един гол в формалния дебют на Бруно Акрапович начели на " алените ".

" Не беше елементарен мач, макар че спечелихме изразително. Радвам се, че се справихме добре и победихме. Свършихме работата си по този начин, както би трябвало. Всички футболисти се оправиха добре през днешния ден. Съотборниците ми се бореха до последно. Доволен съм, че Бруно Акрапович е тук. Всички му имаме вяра на 100% и знаем, че той може да ни помогне. Всички сме доста щастливи, че имам треньор като него. За мен през днешния ден беше значимо да се покажа в най-хубавата си светлина пред него. За тима пък беше значимо да победим ".

" За мен няма изключително значение къде ще бъда подложен да играя. Важното е да оказвам помощ на тима, треньорът да ми има вяра и аз да се оправям по добър метод. При нас е значимо всеки да се оправя добре. Аз самия одобрявам свободата в предни позиции. Когато играя в ролята на втори нападател, се усещам доста по-добре. Имам повече независимост и това прави нещата за мен по-лесни. Мачът с Левски е доста значим за нас. Всички би трябвало да сме фокусирани и да спечелим, без значение по какъв начин ". efbet Лига 12 кръг, неделя 8 ноември  Монтана 1:2краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР