Нападателят на ЦСКА-София Али Соу изрази възторга си от назначението

...
Нападателят на ЦСКА-София Али Соу изрази възторга си от назначението
Коментари Харесай

Али Соу: Щастливи сме, че Акрапович ни е треньор

Нападателят на " ЦСКА-София " Али Соу изрази възторга си от назначението на Бруно Акрапович за треньор. От думите на гамбиеца стана ясно, че мнението му се споделя и от съотборниците му.

" Имаме нов треньор, който е доста добър. Всички в тима сме щастливи. Радваме се, че имаме него за треньор. Той ще ни помогне да израснем. Тренираме с него от няколко дни, само че има доста обещаващи неща и се надявам, че ще продължи по същия метод.. Дори и за този къс интервал той съумя да ни помогне в някои аспекти. Ще опитаме да спечелим всички вероятни титли. Преди идването на Акрапович не го познавах персонално, само че познавах работата му. Знаех, че е добър треньор. Когато дойде разговаряхме персонално. Беше мотивиращ диалог. Той ми има вяра, аз му имам вяра също. Заедно ще вървим напред. Самият аз съм по-мотивиран, тъй като знам, че ще имам опция да въвеждам повече голове ", съобщи Соу при награждаването си за най-хубав футболист на XII кръг, съгласно анкетата на Пресклуб " България ". Той получи оценката поради играта и гола си при успеха с 2:1 в гостуването против " Монтана ". Иначе Соу се разписа още в първия мач под управлението на Акрапович - при 5:0 над " Ботев " (Ихтиман). 

Соу разяснява и честите си пропуски, поради които е остро подложен на критика. " Напоследък играя на по-различна позиция, по тази причина имам и повече независимост. Трябва да съм подготвен за тези положения, в последно време играем с двама нападатели и по тази причина получавам сходни шансове. Футболът не е елементарен, когато си на терена. Може да направиш пропуск, само че не би трябвало да си мислиш, че няма да пристигна и идващ късмет, тъй че би трябвало да не преставам да подобавам със самочувствие. Искам да се развъртвам и да означавам още голове ", означи футболистът на " ЦСКА-София ". От началото на сезона Соу има 7 гола (по 3 в Ефбет лига и Лига Европа, и 1 за Купата на България), както и 2 асистенции.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР