Нападателят на ЦСКА Майкъл Естрада говори за преминаването си под

...
Нападателят на ЦСКА Майкъл Естрада говори за преминаването си под
Коментари Харесай

Естрада: Не съм контузен, а с наднормено тегло

Нападателят на ЦСКА Майкъл Естрада приказва за прекосяването си чартърен на " Армията ", здравословното си положение, международното състезание в Катар, където записа три мача като титуляр, и още доста забавни тематики.

" Искам да оставя трайна диря в ЦСКА. Засега договорът ми с клуба е за една година, само че ще опитам да се възползвам оптимално от нея. А по-късно ще забележим какво ще се случи.

Искам да стане ясно, че не съм контузен. Всеки ден упражнявам с тима. Когато дойдох, бях с наднормено тегло, няколко кг допълнително, само че в този момент към този момент се усещам добре и би трябвало да се преборя за титулярно място.

От една страна е проблем за мен, че Назон се оправя добре, той е мощен нападател, само че в това време ме кара да се развъртвам и пораствам.

Когато има промяна на треньора, обстановката е дискомфортна. Защото треньорът не е главният провинен за неприятните резултати. Ние футболистите сме тези, които са вътре на терена.

Подобни събития би трябвало да възпламенят искрата в играчите и ние да знаем, че повече не трябва да позволяваме същите неточности. На първо място ние сме отговорниците за резултатите и би трябвало да се представяме по метода, по който треньорът желае... ", показа пред " Тема спорт " еквадорецът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР