Нападателят на ЦСКА Жорди Кайседо ще започне като титуляр в

...
Нападателят на ЦСКА Жорди Кайседо ще започне като титуляр в
Коментари Харесай

В Еквадор гласят Кайседо за титуляр срещу Лионел Меси

Нападателят на ЦСКА Жорди Кайседо ще стартира като титуляр в последния дуел на Еквадор от квалификациите за международното състезание в Южна Америка, настояват локалните медии, представени от " Тема спорт ".

Както е известно в предходния кръг Ла Три публично се класира за Мондиала в Катар, а виза за арабската страна към този момент има и идния противник на отбора - Аржентина. Голмайсторът на армейците означи първото си попадение с националната фланелка при загубата с 1:3 от Парагвай в петък, като се включи доста добре от пейката.
 Гол на Жорди Кайседо не бе задоволителен на Еквадор против Парагвай
Гол на Жорди Кайседо не бе задоволителен на Еквадор против Парагвай

Футболистът се разписа от дузпа в 85-ата минута

Сега упованията са селекционерът Густаво Алфаро да гласоподава на Кайседо доверие от първата минута. Любопитно е, че единствено 10 дни по-рано нападателят игра за ЦСКА в дребния пловдивски квартал Коматево против Ботев (Пловдив), а тази нощ в 2:30 часа ще излезе на 60-хилядния " Естадио Банко Пичинча " в Гуаяквил против една от иконите на международния футбол Лионел Меси и неговите съотборници в аржентинския народен тим. На трибуните пък ще има куп скаути на европейски клубове.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР